diumenge, 26 d’octubre del 2008

LA FALCONADA 2008

AMB BICI DE CICLOCROSS
http://www.falconssabadell.org/la_falconada/index.htm

Avui diumenge he inaugurat la Temporada d’Hivern 2008 amb una marxa de BTT que es fa a Sabadell. El club Falcons (una colla d’amics) organitza la única opció seriosa del ciclisme sabadellenc, en tres edicions han triplicat el nombre d’inscrits i millorat la infrastructura i recorregut, que volta Sabadell, Castellar i els turons vallesans del Rodal.

Ara bé... com que no tinc Btt i la temporada d’Hivern es fa amb la de Ciclocross, doncs que ha agafat la Ridley (la meva nòvia d’hivern) i me n’he anat a La Falconada... CON UN PAR!!!!

La btt és per a les cabres.

M’he trobat un recorregut bastant exigent, 50km amb un parell de fortes pujades, un parell de pistes encarades cap amunt, que s’havien de fer amb ritme, i cap baixada per camí... cosa que vol dir que ha tocat trialera i corriol. El déu que els ha parit!!!! M’han fotut una enserrona de collons just abans de Les Arenes, i una altra, per si no hi havia prou, entre Catafau i Castellar. Ha costat però he passat per la majoria dels llocs sense posar peu. No he caigut i a sobre he fet braços, cosa que m’ha servit per treure’m la son de les orelles de cara al cross.

El cross comença en 15 dies, al menys la meva participació, ja que la setmana vinent hi ha els campionats d’Espanya d’Slot, com cada any, coincideixen amb la primea del ciclocross. De totes formes, em veig bé, tant com per enfocar un altre any ambganes de divertir-me sobre el fang. En dues setmanes hauré agafat la xispa que ara no tinc, de tècnica no vaig malament, i la mala llet veig que la mantinc intacta, cosa que m’alegra, de tant en tant va bé anar per les curses amb ganes de fer sidral, que no tot és carretera!

Sembla mentida que a una ciutat tan ciclista com Sabadell, les úniques coses que s’organitzen al llarg de l’any siguin el Ciutat de Sabadell / Joan Escolà, cursa molt antiga de ciclisme amateur, i La Falconada. Amb cara i ulls, cosa que significa que està organitzat sense apenes res a comentar, amb una perfecció de concepte molt digna, i 200, 500 i 650 inscrits en els tres anys que es porta organitzant, aquesta trobada de bici de muntanya deixa en evidència a tots els que s’omplen la boca amb els seus clubs i les seves reivindicacions històriques, que no han sigut capaços de muntar (al menys en tots els anys que porto anant en bicicleta) una pedalada popular amb tant de carisma i perfecció com “aquesta colla d’aprenents” dels Falcons.
edit:
osti, que m'acabo de deixar el ciclocross ciutat de sabadell, quina patinada. això passa per tenir el cap en una altra òrbita. gràcies Sandra per refer-me la memòria, ho sento si he ofès, no anava per aquí.

Gràcies, Falcons, per organitzar una Marxa en una ciutat amb tanta tradició ciclista, ja veieu que n’hi havia necessitat, i per posar les coses al seu lloc amb una correcció organitzativa que a moltes marxes, diguem-ne històriques, els costa assolir.

Nosaltres, a Culitoweb, tornem a actualitzar cada setmana (o cada esdeveniment interessant) de manera periòdica, ja sabeu, per posar parides del tipus “hoy he salido una hora a entrenar con paco mi vecino” millor no escriure, el ciclisme de’n Culito només és el de les coses que val la pena explicar.