dissabte, 26 de desembre del 2009

L'EDAT DEL PAVO

.

4 freaks a culito's home. per cert, ultima foto de culito's dinning-room abans de la mascletá. Pep Tatché i David Sanchez. Fotos gentilesa de la Mariona.

CURSA DEL GALL DINDI A SABADELL

Tornant a recuperar les curses de nadal que es feien a Sol i Padrís, el dinar de Nadal es va haver de posar darrera d'una cita important amb el ciclisme sabadellenc. A un improvisat circuit urbà a Can Gambús (4 parceles sense cases i anar fent voltes com un hamster entre dues rotondes) ens vem reunir una cincuantena que no teníem on caure morts un dia de festa com Nadal, per trinxar-nos la patata a base de perseguir-nos com ànecs i oques durant una horeta, tot abans de migdia, no fotem.

Iniciativa de Sabadell Ciclista, un ent de varis caps amb el bicisprint, la Unió, la Palomillas, els Falcons, l'Escapa i algun que em deixo http://www.sabadellciclista.cat/ i amb àrbitres de la Federació, que no es poco.

Al final retrobada de clàssics, chanches, enric aguilar, tots els pacios, la sandra, el ciclista florista i el miguelito, l'angeliyo.... nosaltres amb prèvia concentració matinera a can Culito dels irreductibles Juanes i Rubio i de'n Párraga que buscava com un boig el lloc de la sortida. Carretera de Terrassa amunt anar escalfant, fer la cursa, i carretera avall, pel mig, amb la botella de cava al maillot, mentre érem increpats constantement per automobilistes nadalencs que fins i tot en un dia com aquest es transformen al volant.

Cada dia de Nadal, Sant esteve, Any Nou o Reis tinc per costum sortir en bici, creieu-me que cap la una del migdia hi ha problemes, molts problemes, com si tot déu volgués arribar d'hora a vés a saber quin lloc (potser a la ca la sogra a dinar?). Massa mala llet.

Al final, frase heroica del Oriol Figuerola: "Eh, que estoy trabajando!" i el del cotxe es queda clavat.

espectacular la trobada Rubio-Juanes amb en Pep Tatché, els habituals de les cròniques del culitoweb es van coneixent. Per cert, en Tatché ens va comunicar que van per la tercera criatura... nanoooo, això és família nombrosa ja... no serà l'excusa per tenir algú entretinguda mentre te'n vas a entrenar?


SANT ESTEVE. UNA HORA DE FANG
El dia abans del Champicat de cross surto a rodar un pelet pel Ripoll. 1 hora és suficient per veure si la reparació del canvi va bé. Canvi nou i bici tocada per en Jordi del Jové, com una seda encara que crec que haurem de canviar pinyonada. Demà veurem com respon.

Avui tant canvi com cames responien bé. Les cames de meravella, roden soles, bones sensacions. Deu ser que estic feliç.

2 comentaris:

Pep Tatché ha dit...

JA JA JA!! K KBRÓ Gubi.. ja veig que tu compleixes el què dius!!

Per cert! no és per res del què insinues.. ho fem de gust!!
Gràcies Gubi!

Miquel Gubianas ha dit...

i tant de gust que es fa!!!!

campió del món de rodillo, casi ná!
que tinguis un 2010 plè de joia!