dijous, 14 d’agost del 2008

FENT MARGERES AMB LA MARIONA

Aquesta entrada no és de les normals, perquè encara no hi ha cap bacallanada agostera que sigui digna de menció, i tampoc us vull atiborrar del Golden Classics habitual quan no tinc massa coses per posar. Ja sabreu que aquest Blog no és del tipus “dietari”, no surt qualsevol cosa a la pàgina de’n Culito, però a vegades vas per la carretera i trobes gent que val la pena reflectir aquí.

Avui m’he trobat a la MARIONA, bloguera de pro, Ironwoman i triatleta, poc abans d’entrar a Seva. M’he creuat a una ciclista ben equipada, amb una elegant postura, tota cepada ella, que m’ha saludat amb un somriure que em semblava haver vist a algun lloc. Mira, m’ha semblat que era la coneguda Mariona, he girat cua i arribant a la seva altura, sense timidesa (molt bé Miquel, millores amb les noies) li he preguntat. Clar que l’era!
http://trimariona.blogspot.com/
Després d’uns primers riures per la situació, salutacions i totes aquelles empaties que es ténen entre els “esforzados de la ruta”, li he demanat d’acompanyar-la i hem fet Plana de Vic plegats. Ens hem explicat batallites, coses de ciclistes, maratonians, triatletes i demés bestiar. Hem passat per Balenyà, per Tona i tirat cap a uns camins asfaltats entre el Montrodon, Taradell, Malla i Vic. Total, que hem estat fent voltes per els marges, dit d’una altra manera: Margeres (jiji).

M’ha comentat que s’està preparant alguna cosa a Banyoles, paral·lel al triatló del 6 de setembre. Unes 24 hores pedalant o algo així. Us passo el link de la mariona, aquest altre link on en parla, i segurament posaré més info aqui a Can Culito, perquè la bacallanada sona, a primera vista, prou bé.

info: http://santineulengbach.blogspot.com/2008/08/party-goes-on.html

Res més, us passo afoto d’aquest tros de dona, de bones cames i somriure permanent, que no es treu les ulleres de sol ni que la matin i que desprèn ilusió per l’esport, sigui el nostre o el dels demés, i que amb 5000km en un anyet, i només amb un anyet de fer trialtons, ha aconseguit que molts mirem el seu Blog, perquè hi posa carinyo, i justament el que volem llegir: esport fet amb ganes. Agregada a Gent Ben Parida, no hi és qualsevol als links oficials de’n Culito.

Guapa, un plaer pedalar al teu costat!


ah! surto al seu blog, mireu: http://trimariona.blogspot.com/2008/08/140808-collformic.html

2 comentaris:

Mariona ha dit...

Gràcies simpàtic!! És tot un luxe sortir en un post del culitoweb. Sóc una afortunada. A veure si ens trobem algun altre dia per aquestes carreteres que tan ens agraden!! Una abraçada.

XAVI NOVELL ha dit...

jejejejejejej... si ès que al final a collformic ens i robarem tots !!!!

algun dia muntarem la 1ª trobada blogger ciclista dels PPCC a collformic. no ho dubtis.

records xavalin.