diumenge, 17 de maig del 2009

TERRAMENSA 2009

.
Remences és una Hora i un Minut

Remences és estar moooolt d'hora a la línia de sortida per sortir amuntegat amb dos mil que no hi cabem, jugar-te la pell a l'entrada, al passeig, o a les rotondes d'entrar i sortir d'Olot, progressar sense alè per enfocar Capsacosta un pèl davant, coronar capsacosta en un grup reduït, baixar a mil, i parar a 25 per hora a baix, perquè així en tornem a ser dos mil i ens tornem a jugar la vida a les rotondes i carrers de Ripoll, i enfocant Canes se't tallin els de davant i hagis de tornar a progressar com un boig, i que no et donin relleu.

Remences és, en resum esportiu, l'enèssim ceballot de l'any.

i...
Remences és una cursa, una cursa, i una cursa
Remences és "mira Pepe, el Heras"
Remences és "osti que guapo el mallot"
Remences és "jo faig la curta per guanyar-la"
Remences és passar por perquè no et tombin.

i tot i això... Remences és la marxa millor organitzada, any rera any, i m'ho confirma una vegada i una altra.

i perquè continui sent així, Remences hauria de començar a l'hora, pas 10 minuts després, hauria de diferenciar la curta de la llarga, sortint una 5 minuts després; i perquè no, hauria de tenir gàbies de temps d'anys anteriors a la sortida, com la Maratona.

Notis que ni la comparo amb la QH, Remences és nostra, i tenim el millor cicloturisme en quantitat de marxes i qualitat d'organitzadors, i Remences n'és el pal de paller... i que duri, tot i els 3000 y subiendo que hi van.

(nois, això és un article d'opinió. Pur i dur. Ja sabeu la vostra Hora i el vostre Minut?)