dilluns, 14 de desembre del 2009

CICLOCRÒS DE RAIMAT. AMBIENTILLO

.

Tota una transició en les darrers 5 imatges, gentilesa de Mercè Pacios.
.
Si a Vinaròs deiem ambientasso, llavors hem de guardar les distàncies i jugar amb les paraules... ambientasso i ambientillo, algo enrarit segons es comenta off the record i evidentment amb la enooooorme diferència en tot entre Vinaròs i Raimat...
.
...i quan dic tot és tot menys els corredors participants, que pobres, prou fem de patir circuits plens de trampes per conills i rostolls pel mig, mal marcats per no dir d'inexistent encintat... o encintats del revés per afavorir al duatló que se celebrava paral·lel. gran part del circuit en menys de l'amplada reglamentària, per una cursa de 12 voltes, senyal de poca corda, i vàries zones on les caigudes les provocava el traçat (per dir-ho d'una forma suau).
.
molt de greu de veure un tio tècnic com l'Asensio patir una caiguda tonta al ficar-se en una trampa per conills mentre reconeixia el terreny.
.
raimat... mal marcat, mal dissenyat i mal portat. Vam ser nosaltres els que vem haver d'indicar als duatletes que competien (emfatitzo: competien) cap a on anava la cursa, ja que a la cruïlla principal abans de l'arribada ningú els indicava cap a on seguia el circuit.
.
dues curses enlloc de les 3 reglamentàries, sortida de la primera a les 11h, sortida de la segona passades les 12, molt passades.
.
corredors que prou fem anant a córrer a campionats de donde dije digo digo diego, sense saber el diumenge en sobre on caure morts, sens informació a falta d'una setmana de la teòrica primera cursa (25 octubre al velòdrom, recordeu?). Campionats de 10 curses anuals passats a 5 curses i encara una improvisada sisena que salva el mobles...
.
on són les 14-17 curses de la temporada valenciana? qué ténen ells que no poguem tenir nosaltres? ep! que nosaltres paguem inscripció i ells no, una altra lleugera diferència que juga a favor de qui?
.
...campionats que ténen la barra de dir que Santa Coloma serà el gran dia del ciclocròs català (evidentment serà el gran dia, el lloc i la cursa ho mereixen, no fotem) però quan en realitat serà l'únic dia perquè no hi ha hagut més
.
Corredors que hem invertit en material, bicicletes noves, ilusions, per disputar 6 curses i estar desinformats... no surt a compte.
.
Total que estem a dimecres i no han sortit les classificacions, i jo frisós per saber si he fet el porres o el porres más uno!
.
Afortunadament per qui escriu i opina (i per cert forma part de la comissió de cicloturisme, on ens surten les curses per les orelles) la ilusió de pedalar és més forta que totes les trampes per conills que ens puguin posar.
.
Esperem Santa Coloma i Sant Julià com res més al món.
.
Enyorem Sant Boi, Mataró, Sabadell, Torroella de Montgrí, Manresa i Sallent, Vilanova i Vilafranca, el Fòrum, Montjuïc, inclús el Velòdrom, cursa que es feia per omplir data...
Enyorem els 3 mesos seguits de competi...
.
Quan tingui les classificacions retocaré el text per posar com vaig quedar, bones sensacions, pillant la forma i les ganes d'empaitar rivals, casi agafo el ritme de'n Franco, al final com sempre, em falta xispa, bon fondo.

2 comentaris:

Ernesto ha dit...

bua, el que t'he dit al feisbuk, també t'ho fico aquí, per si de cas. Les classificacions les tens a http://www.ciclocrosscatala.com/cxcat/?page=classificacions&cat=9&vista=classif&cursa=3

Miquel Gubianas ha dit...

coooonyyyyooo!
el désimo!