diumenge, 28 de febrer del 2010

La Canonja Down-Under

.


PER FÍ UNA CURSA UNDER THE RAIN!!!!
I que malament que es passa, i lo fotut és com li vaig dir al Mario de Flix... tio, saps que estic disfrutant? però bueno... My First Teixeta obrint gas com un desesperat, a 21 o 22 per hora tampoc es triga tant en pujar-la no?
.
Que em foto el viatge fins a Reus per anar a fer una cursa i a mesura que tirava cap al Sud el tema s'encapotava més i més... bueno, si plou, ens mullarem no? a la sortida molts que no la prenen, però jo m'atreveixo a sortir... el risc de caigudes potser la por més gran, total, l'aigua és aigua i el fred es passa fotent-li fava.
.
A línia de sortida un grapat de ciclistes, seixantena, tot pata-chulas, ufff quina por! aniríem a tope només engegar, que ho sé veure... i dit i fet, sortir i en Rubio, en Juanes i jo fent de moto3 (arrière du peloton) i tragant aigua per dalt (del cel) i per baix (del terra).
Doble caldo Starlux, la veritat és que prefereixo mil vegades el fang del cross que no pas l'aigua bruta que l'asfalt t'escup, però bueno, no vinimos aquí a acabar limpios e impolutos, que deia aquell.
.
A Cambrils entrem a la 340 i salto del grup, cap a buscar una escapada que anava a uns 30 segons del grup... em foto la calentada però no arribo, em falta força potser o una mica de xispa. Al final el grup em pilla com pillarà als de davant, però el calentón em passa factura, i estic una kilòmetres que em costa seguir a la cua, les cames fan mal i la teixeta s'acosta... De Riudecanyes a Duesaigües entrem vorejant el pantà, es tensa per davant, el grup fa fila i a les curves hi ha algun que altre parat que ens frena massa... just començar la Teixeta es tallen, no pel ritme sino pel cague, i ens quedem algo darrera. Poso el cd de pujada i vaig passant cadàvers del grup gran, remunto fins al Juanes i al Mario i coronem el port uns 7 o 8. No es veu res, anem molls, la pluja se't clava a la cara com agulles, encarem la baixada tot tornant a Reus per la general. I de Reus seguim per la T11 cap a Tarragona, devem ser el 3r grup, a uns 3 minuts del Cap de cursa, baixem a bon ritme amb tota la carretera per nosaltres, ens segueixen l'Òscar, el Carles, la Natàlia i alguns amics dins del cotxe d'equip... a darrera nostre van tancant la cursa.
Al final acabem, les cames amb contractures, tremolant, fets una infusió, però satisfets... la feina ben feta no té fronteres.
.
A la cursa estreno el meu equipatge 2010 per a curses de Master30: The Man in Black, tal i com diu el meu contracte d'equip anual: Duració 12 mesos, sou zero, sponsorització zero, dietes zero, viatges zero, amics els justos, objectius tots, 37 anys, de puta madre y subiendo, demostrar coses... no té preu!
.
DIUMENGE: ESTIRAR CAMES
I diumenge volia anar a la Mar Bella a fer el circuit de Barcelona, que em feia gràcia, però algun angelet m'ha fet que no amb el cap, que no hi hauria sensacions... així que he sortit a les 10 a estirar cames pel vallès, i evidentment ni hi havia cames ni força ni res de res, i a sobre amb un vent que tombava, però bueno, a lo tonto a lo tonto 70km pa la saca, i aquests ja compten per Flandes.
.
A 5 SETMANES DE FLANDES

2 comentaris:

Unknown ha dit...

gubi, tu si que vals ets un valent en el pilot!!! estás com jo intentant agafant la xispa, "por dios carlos trata de arrancarlo".
salut i bici

Miquel Gubianas ha dit...

osti, és que el fondo ja el pillaré a base de cavalcades, ara, anava de conya fins al calentón, crec que amb una mica de seny hauria aguantat la teixeta, ja que cara amunt vaig de mort!

valents ho som tots, recordes com ens vem posar a donar ritme als fransuàs aquells a l'Ariègeoise? a 10km de col d'Agnes, tots escatimant, i nosaltres davant del grup i explicant-los noséquè del timbaler del bruc!