diumenge, 9 de maig del 2010

REMENCES 2010. 2nd WARNING LOW BATTERY


TOCANT FONDO UN ES VEU EL CUL
Si pensaveu que aquest blog és una pàgina de glòries, avui teniu miseries.
Genial foto la que m'ha près en Jordi Riu, amb un canvi de tònica habiual post marxa: emprenyat. Amb el món, amb mí mateix, amb el putu dia a dia que em fa oblidar que algú que ha nascut per pedalar hauria de gaudir patint, enlloc de patir pedalant.
Emprenyat amb mí, amb la posta a punt, amb la vida mateixa... Mal entrenat, mal descansat, mal encarat, mal abrigat, fins als collons d'aigua i de fred, fatigat, desmotivat potser, encostipat i atabalat per mil coses, m'he presentat a Remences amb les pilotes a l'aire, i me les he acabat posant per arrecades, per valent.
I això del Rutes Del Montseny va ser un avís, i dels grossos, de lo que era un dia de pàjara, però l'estar a dalt altre cop a Racons de la Conca em va fer ser optimista i baixar la guardia. Remences no era un objectiu principal de temporada, però fot que a la cursa més important del calendari català a un li treguin les enganxines els cargols, li falli la manxa, i a sobre tingui clar que tancarà recorregut curt!
No fer la llarga de remences! no ho havia pensat mai i ves per on avui ha estat així. A les dotze ja estava, he vist la formula 1 i tot, mentre en circumstàncies normals hauria d'haver estat pujant Cantonigròs!
Una mala nit, encostipat i amb la musculatura feta mistos, no hi havia manxa ni hi havia força, capsacosta a 18 per hora, demanant arribar a dalt! després l'aigua i el fred, mal de coll, ni set ni gana, ni ganes de res, ni tan sols d'escometre Bracons. A qualsevol se li acut avui d'atacar al déu Bracons amb l'estat en el que estic, compromentent el meu estat físic i psíquic per la resta d'una temporada que acaba de començar.
S'acosten fites importants, del 29 de maig al 4 de juliol, 6 setmanes per a la història... cada setmana serà una Top Ten, i no penso entrar-hi amb la bateria baixa. A partir de demà comença una nova temporada. Ferroproteina i vitamina C, B12 i demés històries. Si em faig una analítica segur que m'ingressen per 15 dies, a veure el què... i sobre entrenar... doncs entrenar en serio, i a tomar pel cul la resta de coses... treure llastre de nou, com diu el Jordi Rubio "en aquest món on tothom viu per treballar encara queden espècies rares que treballen per viure".
Hem de ser mohicans per seguir sent nosaltres.
Hem de ser monjos per entendre que Déu està dins de cada ú.
Hem de ser humils per veure que tal com anem no anem enlloc.
Sobre la cursa... doncs lo habitual dels habituals remences, però amb 3 mil tios, alguns per afeitar, i alguns amb la idiosincràsia lògica del que va en pilot per primera vegada en sa vida. Lògic que sigui una festa i que per a molts sigui la única cursa que fan en tot l'any, però clar, barrejar churras amb merinas, i amb 3000 de l'ala, com que comença a demanar-se una mica de por favor...
... m'explico... perquè caratxus si hi ha 2500 que fan la curta, i d'aquests n'hi ha 2000 que van d'excursió, no posem una graella pels de la llarga, i 5 minuts després una pels de la curta? pos no. Organització de puta mare, però quan dic de puta mare vull dir que ni l'Iglesias y sus muchachos són capaços d'arribar al nivell de la Remences, però amb el fallo de cada any: Tots a la pila. Tots a sortir en ramat, tots a passar per Olot a 10 minuts del cap de cursa i posant peu a terra a cada moment que algú tocava freno. Capsacosta era una processó de corpus, sort que l'aiguat ens ha posat a caldo!
En fí, Remences de nou em posa a puesto, em clava una espina perfecta perque a l'any que vé me la miri diferent. Els seus 180km, els seus 4 ports, no són moco de pavo, i li estava perdent el respecte, tant que aquesta setmana ni pensava en ella com una especial, sino en una més.
Mal fet. Hem tocat fondo i espero poder-ho salvar.

12 comentaris:

Pere Rossinyol ha dit...

vaya cara de mala llettttttt tens a la foto nomes dirte que anims i a posarte fi que lo mes bò ve ara en poques setmanes. el meu fill hem a dit abans de començar capsacosta que et habia vist pero jo no.
Animssssssssssssss.

Lluis Ciclista ha dit...

Ja som dos. També he tingut un mal dia. La culpa, la pluja i el fred. Sóc un acollonit en els descensos i amb aigua més. Et comprenc perfectament i aquesta setmana serà difícil. No ens treurem la TdR del cap. Però hauran més oportunitats, ànims company!!!!

lluisinstal.lacions ha dit...

si tu vols podem recorrer sobre les nostres montures lés terres que van acollir als nostres patriotes

seria un honor fer ho amb vos

fins la BPB.

Unknown ha dit...

gubiiiiiiiiiiiiiii et donc un ingredient més a la teva pòcima i es la llet després d'entrenà pots escollir desnatada o sencera, jo desnatada per el colesterol, ji.
ajuda a recuperar-te per la proteína i els seus ingredients.Ara prent-ho desaguida de fer l'entreno i despres dinar o sopa normal.
salut i bona cara.

Roque ha dit...

ánimo Miquel,todos hemos pasado momentos así y se han convertido en una nueva motivación para volver a levantarnos con más fuerza si cabe.Aprovecho para preguntarte que piñón deberia llevar a Rocacorba,yo uso el 12-25 y dudo de poner el 13-29,me da miedo quedarme sin el 12 pues llevándolo en algún momento echo a faltar más desarrollo¿las rampas más duras son cortas o mantenidas?

Eugeni ha dit...

Gubi: Anims company!!!! Jo per la meva part dirte que tambe les he passat canutes fred i + fred ja estava apunt de trencar cap a la curta i m'ha passat un company que ma animat a fer la llarga. Les cames em feien mal, suposo del "tute" de dissabte passat...

ja ho saps: Pim, Pam, toma Lacasitos!!!

Gas a la burra!!!!!

jose luis ha dit...

Tot pot ser molt relatiu o molt important, depen de com tu prenguis tú unicament, tu decideixes...
anims

Miquel Gubianas ha dit...

recuperant... estem ja recuperant.

lluis llorá, no ens coneixem, però si fem la bpb tindrem temps de rodar per les catalunyes, i de ben segur que serà un honor!

roque... rocacorba son 12% mantenidos si mal no recuerdo, yo 34/23 o sea, equivalente a 39/26 y no lo subí mal, aunque hay momentos que vas a puro golpe de riñón. deja el 12, en los llanos de la marcha se vuela, sobretodo bajando de Santa Pau

tens raó Pere, lo bò vé al Juny i no pensava hipotecar-ho per un mal dia. ja he posat fil a l'agulla

Bambi, Eugeni, Juanes... remences 2011... se van a cagarrrr!!! pim pam toma lacasitossss!!!! enjoyyyy

lluisinstal.lacions ha dit...

soc el que esta al teu canto a la primera foto del brevet de 400

Miquel Gubianas ha dit...

el déu que t'aguanta! això passa per no saber el cognom de la gent!

i dius de pedalar-nos junts la bpb? com si no o haguéssim fet mai! hem de reunir el Grupu, som infalibles quan ens ajuntem!

Charlie! ha dit...

Hola Gubi a veure si actualitzes una mica el blog que tens els fans abandonats!!!!

Miquel Gubianas ha dit...

osti charlie! vaya que sí, un que treballa massa!

falten...
la bpb2010
la luchon baionne
la setmana a vaujany-marmotte
i alguna sospresa!

petons des del país dels fills de frança!