diumenge, 26 de febrer del 2012

COL·LABORACIÓ EXTERNA DE'N SISCO CAUS

en Sisco Caus de Balaguer és una d'aquelles persones que amb total simpatia i gratuïtat, una dosi molt alta d'ilusió i un professionalisme a prova de bombes (organitza junt amb tota una colla d'apassionats la marxa Montsec-Montsec, èxit ja a la seva primera edició, ¡partiendo la pana!)

Doncs el Sr. Caus li ha enviat una carta oberta a en Pepito Latorre, el Federatiu de moda any rera any (sí, aquell senyor gran que amb treball de formigueta ha posat el cicloturisme català a anys llum de les demés disciplines federatives, i no pensava en el ciclocròs tan sols! jurjurjur!)

Resulta que finalment, després de mil intentones, en Pepito plega... bueno, mig plega, ja veureu!

i com que el sotassignant gairebé que podria compartir totes i cada una de les paraules de la carta (lo dels cargols, ho sento, però no m'agraden), la reflecteix lletra per lletra al seu blog.

Moltes gràcies Pepito, moltes gràcies per tot.

"""
Hola PEPITO.
He posat el teu nom amb majúscules per que crec que ets un tio gran i t’ho mereixes.
Al desembre em vares dir que possiblement deixaries ja definitivament la feina de la fede de la Comissió de Cicloturisme, que seria cap al febrer, mes ó menys per l’estada a Lloret. Possiblement avui es el dia, crec que si, que ja ho deixes d’una manera oficial, encara que crec que et passaràs mes d’una tarda i mes de dos per la fede i apart crec que també et veurem a més d’una marxa, al menys així ho espero.
Es difícil resumir amb un e-mail les sensacions que tinc quan he de que parlar d’una persona honesta, treballadora i humil. Lo de honesta i treballadora ja ho sabem tots, es clar, et dic lo de humil per que no has volgut tenir ni adreça electrònica pròpia, sempre ha sigut la genèrica de tots, la de la Comissió, ni has fet mai soroll de res, al contrari has intentat sempre posar d’acord a les persones i als clubs o entitats i mai has tingut un NO per resposta. Aquesta predisposició teva a ajudar a tothom com sigui i de la manera que sigui, es el que et fa, que siguis una GRAN persona.
Tot i que ens coneixem de fa 4 anys voldria traslladar-me als moltíssims anys que hi has dedicat al Cicloturisme i a traves dels quals dedueixo la labor tant important i desinteressada que has fet per el Cicloturisme. Crec que bona part del que es avui el Cicloturisme a Catalunya es deu a tu.
Nosaltres des de Balaguer volem agrair-te tot el que has fet i el que ens has facil.litat per a que la Montsec-Montsec també sigui gran. De seguida hem connectat i sempre has estat per ajudar-nos. Recordo que de vegades et trucava i et deia “demà he d’estar per bcn, que puc passar un moment”, i tu sempre deies el mateix “vine a l’hora que vulguis, aquí em trobaràs”.
També volia agrair-te el fet que vinguessis a Balaguer el dia del enterro dels 2 ciclistes morts recentment. Tret d’algun company del nostre club, no hi tenies ningú conegut ni res concret. En canvi no et va fer mandra canviar coses que tenies de família, agafar el cotxe i vas venir expressament. Per que? per que havia passat una cosa molt dura i volies estar a prop de la gent de la bici de Balaguer. El meu reconeixement. Aquets son els detalls que fan grans a les persones.
Res més, rep una fortíssima abraçada i et recordo que tenim uns cargols pendents. Si no ho fem Lleida, ja sé un lloc a bcn que els fan casi igual de bons que a Lleida. Ja et trucaré.
Que disfrutis al màxim del teu temps d’oci, de la família i et desitjo moltíssima salut.
Una abraçada gran.
""""