diumenge, 28 de setembre del 2008

RESUM TEMPORADA CARRETERA 2008

.

Foto oficial Temporada Ciclocross 2008 (Sabadell)


Foto oficial Temporada Carretera (passo Sella)

Doncs que avui, diumenge 28 de setembre, he decidit donar per acabada la temporada de carretera 2008, la millor que mai he fet en quant a quantitat, potser la 2007 va ser millor en lo referent a qualitat. La satisfacció final ha estat gran, encara que com sempre, en vols més, i no et pares a pensar en lo que has fet, sino en lo que has deixat de fer. Almenys em queden coses pendents per al 2009, i com diu algú, potser hauriem d’anar pensant en el 2011 i un "llarg viatge a París"... “on verà!”

Total, que avui volia inaugurar la temporada de ciclocross, però m’he despertat a les onze i com que no me n’han vingut ganes. He decidit fer diumenge a full. Una makinada de roba, un missatge a alguna amiga per si volia fer un cine a la tarda (no hi ha èxit, tu!), i cosetes per casa... fins que m’he inspirat i he dit: Venga, a actualitzar el Blog amb un Fí de Curs.

Amb el Pappo Napolitano, el millor bluesman argentí de tots els temps, i un dels millors del món (hi ha qui el comparava amb hendrix), de música de fondo, he calculat lo que he fet des de febrer, quan vaig començar a pedalar amb la Look, fins a setembre.

Jo sempre faig dues temporades ben diferenciades, la de carretera i la de cross. Només toco la bici que toca, així no em col·lapso de bici i com que no toco la que no toca, quan la torno a agafar és com si fós bici nova. Proveu-ho.

TEMPORADA CICLOCROSS 2007-08

Per Kilòmetres
OCTUBRE 231
NOVEMBRE 171
DESEMBRE 350
GENER 95
Total 847

Per sessions
RODILLO 26
SIMULACIÓ 7
CURSES 7
RUTA 3

Vaig començar a Febrer perquè durant gener, tot i que ja no hi havia ciclocross, em vaig compromente amb en Cristian Astals a seguir entrenant, perquè ell volia anar al Campionat d’Espanya de cadets. Va ser un bon gener. Després a Febrer vaig començar amb poques ganes, el viatge a Argentina de 15 dies a cavall de febrer i març em va esentrenar del tot, i vaig haver de reemprendre la bici amb una mica de retràs. To i això, i un parell de pàjares a la primera marxa i la primera brevet de l’any, tot va anar en augment i he aconseguit un bon nivell per a un nen com jo.

TEMPORADA CARRETERA 2008

Per Kilòmetres
GEN-FEB 1215
MARÇ 1304
ABRIL 1392
MAIG 1928
JUNY 1969
JULIOL 1154
AGOST 1591
SETEMBRE 797
Total 11350

Per sessions
RODILLO 44
RUTA 15
CURSES 13
GRAN FONS 6

Aquest any he descobert el gran fons. Una espina que tenia clavada amb la Barcelona Perpinyà em va animar a provar-ho. No m’ha sortit malament, en aquest Blog hi ha cròniques al respecte.

Les grans fites, almenys per a mí, han estat la BPB i la Bordeaux-París, on he descobert que potser el meu tope són els 600Km, molt satisfet per com m’hi desenvolupo. Fer el 34 de la Terra de Remences, dins del grup del 22è, ha estat una fita esportiva important, igual que acabar la meva novena Bonaigua, escapar-me a Banyoles o al Pallars, fer la Irati Xtrem i les 3Nacions el mateix cap de setmana, o completar uns intensos i satisfactoris dies a la Maratona dles Dolomites.

Les coses pendents... potser haver fet un estiu amb curses i marxes, potser haver intentat alguna bacallanada, encara que mantenir el ritme (mental, no físic) i l’interès durant 8 mesos és impossible si no t’hi dediques plenament... i siguem sincers, la bici la tinc per disfrutar.

Total, 11350 Km en 8 mesos i un munt de nous amics, molts dels quals deuen estar llegint aquest Blog nou on lo únic que s’hi posa són coses que es valoren. Ja sabeu que Culito no s’hi posa per qualsevol tonteria.

Gràcies amics, per pedalar al meu costat, donar-me roda, o deixar que jo us dongui la meva.



Total, que les entrades del Blog s’han reorganitzat:
Les grans coses estàn a Golden Classics, el fondo a Gran Fons, les coses de temporada passen de Novetats a Temporada Carretera 2008. La resta, segueix igual... o millor.

Agafo el chip de crossman, aquest any m’ho passaré bé, si fa no fa com els dos anteriors. més info: http://carleslara.blogspot.com/2008/09/ja-tenim-pre-calendari-de-cx.html

Propòsit per la nova temporada: Estar calladet... (no diuen que són coses que mai es compleixen?)

4 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Acabo de veure el video del Pantani i se m'han posat els pels de punta! M'ha deixat tou, què gran!
Crec que va ser l'ídol de tothom. L'etapa del Galibier la tinc guardada com una joia.
Al 2009, pink power! Com en Marco contra el cowboy al 2000!

ninu ha dit...

Hola Miquel!!!!
Molt be!! Un munt de Km i un munt de bones experiencies i a mes una roba superguapa!!!!!!! je,je!!!

Llastima que els Km i el calendari faci que no ens veiem, pero et dono molts anims desde la distancia y t´agraeixo un munt el teu bon humor!!!!!!!!!!

Salutacions!!!

Jaiek ha dit...

Ei màquina!!!

Molts km i moltes curses!!Que vagi molt be el ciclocross.

Si tot va be començarem a coincidir per l'hivern per sumà km (tinc alguna cosa a la ment sortin desde casa meva guai!! Sortin desde 500mts d'alçada arribant a 2200mts i tornant per Barcons i com a màxim 1km de recta i pla!Ja puc contar amb tu, oi??)

A reveure

XAVI NOVELL ha dit...

si senyor!! hem disfrutat molt aquest any, sensacions noves sobre la burra i quelcom positiu per torna-hi l'any vinent.

ens veïem xavalote i ara gas al fang !!!

salut.