dilluns, 16 de novembre del 2009

LLEIDA: GIMCAMA DIVINA

.
Gimcama evident, ja que un circuit amb descensos de terra rebentat i inclinació pronunciada, amb arbres a banda i banda, és el més proper a una prova de pista americana que no pas quelcom mínimament ciclable i òbviament gaudible.

A part de tot lo que tenia, vaig trobar a falta la pista looping, la rampa del doble mortal amb tirabuixó, la chicane deslizante en curva, l'aro de foc pe passar pel mig saltant a lo Sandokan, i el pallasso del rodeo amb el bou envolat i tot, que poca cosa li faltava al traçat!

...que jo sempre em queixo, però quan vaig veure en PereJoan i en Carni que fotien el crit al cel vaig veure que almenys per una vegada un parat com jo tenia raó.


Divina perquè que a les 14h del diumenge ningú hagués près mal demostra la existència de Déu com a concepte de bondat protectora de l'ésser humà.


I si vaig patir... doncs sí, a part de patir que no disfrutar el circuit menys atractiu dels 3 cops que hem corregut al Gardeny, he patit la convalescència del gripasso que el divendres encara em tenia al llit, he patit la falta d'entrenament que porto, com cada any vaig tard de preparació, i he patit per falta de moral, però no em feu cas, éren unes simples carabasses.


Al final 175 pulsacions de mitja, una misèria, cosa que vol dir que el còs no manxava lo suficient. a Veure a Matadepera com reacciona la cosa, que la temporada és curta (curtíssima) i queden 5 cites, a part de les que ens inventem.



i genial presència de l'Eloi Jornet, fotògraf amb un ull privilegiat, que va inmortalitzar un grapat d'instantànies de'n Culito anant més parat que una iaia quan fa la compra.


ningú entrena, jo menys!

2 comentaris:

Wepen's ha dit...

Ei quina passada, segur que vas recordar la Trialera del Castell a l'Argentera, ji ji ji ji.
abans que acabi la temporada, on hem puc fer amb una màquina de ciclocross?

Una abraçada.
Soci de 20

Miquel Gubianas ha dit...

jijiji, la del castell va ser dura dura com poques!

vés a veure el carni, segur que et troba una flanders o alguna idea bona i barata per cicloX

salut!