dijous, 23 de desembre del 2010

SANT JULIÀ DE VILATORTA

UN DELS 5 MILLORS CIRCUITS DE CX QUE MAI HE FET



Espectacular córrer a una pista de cross amb tots els ingredients, gespa, asfalt, fang, rampes i corves, un poc de tècnica, escales, i amplada, sobretot amplada per a fer meravelles, obrir-se, tancar-se, traçar... poder traçar, quina meravella! cap lloc on partir-se la crisma, cap lloc on trencar la bici, i cap lloc fàcil a la vegada, gas, gas, i més gas i alhora tècnica, però tècnica de la bona.



(en el món de l'slot, quan un organitzador ha fet uns trams pèssims, i això sol passar a salou, et diu que li ha sortit un rally tècnic (sic!) quan en realitat t'està dient o que no en sap més, o que no en tenia ganes)



per lo vist al món de la bici la paraula tècnica també significa fer trial i sobreviure, quan en realitat pot ser perfectament el que havies d'esgrimir el diumenge 19 de desembre a Saint Julien du Villetorte.



Au, no dic res més, apenes he trobat afotos o sigui que resumeixo la cursa... arribo tard, més tard encara, sortim abans, i quan justament me n'adonava que em feia falta un pèl de xispa (això sembla la història de cada cursa no?) trec la cadena una, dues, i tres vegades... un va fer el que va poder!



això sí, disfrutar com un vedell!

felicitats als nous Campions, i a seguir que no ha estat res!