dimarts, 28 de desembre del 2010

SANTA COLOMA DE FARNERS

.


COLLONS QUIN FRED!

de fet lo nostre deu ser passió, amb la son que fotia el dia de St Esteve i vinga, cap a passar el riuet de Santa Coloma... que ja és el tercer any!
Almenys aquí el que en treiem, amén d'una remullada de peus i de fer servir les sabatilles velles (que les noves són blanquetes i molt mones) és la foto de l'any, aquella que mentre pedales treus aigua i fang per les rodes, esquitxant, amb cara de ciclista superpotens, que llavors presumeixes davant d'amics i patitzants i pots posar de portada al facebook i semblar bò i tot.
Bueno, en treiem això i tota una matinal de diumenge, que no és poco!
Terra dur i congelat a primera hora, de sobte es fon i es converteix en un terra patinós, molta curva tancada, arrencada desde zero, gran circuit, una zona provilegiada sens dubte per acabar amb les cames insensibles de tanta mullena i gelor.
Gorreta de Belga i tirant de classe, i presumint de tipillu. Una altra cursa en mode "enjoy", falta de xispa o ja no sé de què, potser de tècnica o confiança en un mateix?, haurem de posar molt de fil a l'agulla, l'any vinent, que serem dels joves de la categoria, perquè aquest any, noi, res de res... bueno, si, enjoying an awful lot!
au, cap a mataró falta gent!