dimecres, 4 de juny del 2014

ESCALFANT MOTORS. REGALET DE LA BENEMÉRITA

La Bonaigua XV edició 7 de juny de 2014

Informació adreçada a tots els inscrits a la XV marxa la Bonaigua
La marxa la Bonaigua en el seu recorregut passa per un tram d’uns15 kms, un cop passat el tunel de Vielha, per carreteres de l’Aragó on l’operatiu de trànsit recau en les autoritats d’aquella Comunitat Autònoma a les quals sol•licitem les autoritzacions corresponents.
En aquesta edició i en resposta a la nostra sol•licitud, se’ns ha indicat recentment, que el tram en qüestió hauria de fer-se forçosament neutralitzat, de tal manera que es permetria el pas dels primers participants durant 30 minuts de manera lliure amb carretera tancada al trànsit, i el de la resta de participants en agrupacions de 50 que l’operatiu de la guàrdia civil aniria passant alternativament de l’inici al final del tram esmentat. El punt d’aturada es farà coincidir amb un avituallament, de tal manera que la formació dels grups sigui fluida i no distorsioni en excés el ritme de la Marxa.
Atesos aquests condicionants, entenem que per a alguns dels inscrits poden representar una pèrdua de l’atractiu de la marxa. En conseqüència, l’organització facilitarà el retorn de la despesa de la inscripció a tots aquells que ho sol•licitin, adreçant-se per correu electrònic a:
sccpobla@labonaigua.cat
abans de les 24:00 de proper dissabte dia 31 de maig.
A tots, us demanem disculpes pels inconvenients que el nou escenari us pugui ocasionar.
SCCPobla Club organitzador de la Marxa CIcloesportiva la Bonaigua.

 -----------------------

Traslladem d'aquesta manera en aquest blog la comunicació que la organització de la bonaigua ens fa a pocs dies vista de la millor marxa de totes. Segons sembla, a algun tinent coronel se li ha posat al cap de fer-nos creure a base de posar-nos de 50 en 50 i fer-nos passar per l'adreçador.

No hi ha paraules ni comentaris, de nou queda palesa la incompetibilitat entre uns galons i un grapat de neurones que puguin portar a un pensament pràctic i més enllà del propi nas.

La pregunta oberta que queda és si, sense dorsal, un ciclista particular i espontani podria saltar-se aquest rígid control obligatori pels inscrits de la marxa.

1 comentari:

Roque ha dit...

I quin problema hi ha en circular sol o en petits grups per aquest tram amb tráfic obert?
No es aixi com es circula qualsevol día amb total normalitat?
Será per "l'intens tráfic" d'aquesta zona?
El responsable sap pensar pero no razonar,deu ser perque de on no hi res no es pot treure res...
Roque