dissabte, 31 de maig del 2008

Sandra Santanyes, una gran ciclista.

He volgut començar l'apartat de "Grupeta" amb una de les ciclistes a qui més admiro i amb qui m'encanta de rodar junts.
http://www.sandrasantanyes.com/

La notícia és que ha fet la 30 al world cup d'andorra de mountain bike, i això, pel que m'ensumo, és tot un resultat.

La Sandra és una noia que ha crescut a dalt la bici, que la viu igual que el primer dia, intenta treure'n el màxim partit i se li nota. Campiona de Catalunya i d'Espanya en vàries modalitats, els seus entrenaments són especialment durs, sobretot ara que l'ha pillat en Ràfols, un entrenador tant dur que ja li diem el "carnicero de milwaukee". La maltracta a ella, i ella ens maltracta a nosaltres treient-nos de roda quan s'acosta el primer port, o pujant a 30 per st Julià!

Ara està al CemeLorca, un equip nou, i està com a casa, després d'haver-li tingut que aguantar les males estones de l'any passat. Deu donar gust sentir-se dins d'un bon equip!

Casada amb en Toni Pacios, el seu dia a dia va de casa a la bici, de la bici a la botiga i de la botiga a ca'n Santanyes. Envoltada de gent que l'admira i li dóna suport, la millor ciclista sabadellenca de tots els temps confia en en "culito" els dies que li toquen hores i hores, i no dubta en reservar hora amb una setmana d'antelació per anar en plè febrer a fer una pedalada de cinc hores sota zero per Calders i Estenalles.

ah! per cert, sap fer massatges i de tant en tant hi vaig a que em realitzi una amputació d'extremitats fins a la ingle, és petitona però no vegis com matxaca les contractures!

Salut Sandra! no paris per qualsevol tonteria!