diumenge, 28 de desembre del 2008

CICLOCRÒS DE BARCELONA


XAP XAP XAP XAP

Fantastibuloso dia de pluja matinera que ha servit per aclarir el fang. De fet, li he fotut un euro a la Ballena Azul i encara queda crosta, o sigui que algun dia rentaré el tema a consciència.

L'avantpenúltima cursa de l'any ha tingut la tònica habitual, amb una sortida del grup d'homes bastant normal (sempre em toca al mig, no m'ho monto bé aquest any), encara que quan s'ha acabat l'asfalt i hem trepitjat el xef xef aquell hem flipat de lo que patinava. Quines cues que muntàvem, no hi havia manera de tirar endavant!

La cursa amb els habituals, encara que avui les ferides, patinades i pinyos estaven a l'ordre del dia. He sabut controlar als de darrera i no he pogut amb els de davant, hauria volgut seguir el ritme però la primera volta la he fet fatal i llavors m'ha quedat passar en Sanchez, que volia que anéssim junts! esperar que en Navarro o el Sergi del Roca no em pillésin i provar si pillava en Tatché o en Benito, que anaven uns 20" davant meu, i res.

Total, circuit en una primera part mig a pota, que s'ha anat accentuant a mesura que la cosa es posava lletja, al final ja sabíem quan s'havia de descabalgar i teníem els gestos apresos. La segona meitat del circuit era més planera, amb un parell de zones de gespa molt boniques de traçar, una que et duia a revoltar el velòdrom per fora, i l'altra que et duia a la recta de meta. Una organització correctísima i cuadre dels horaris. Fins i tot m'ha sorprès la presència de nombrós públic, tot i el dia que estava fotent, i el fet que no hi hagués baixes a causa de rajades per la pluja o el fred.

per cert, fred en fotia, però la setmana vinent a manresa sabrem lo que és fred! ara, avui a la sortida tots teníem els mugronets de punta, mmmmmm!

i a part d'aquesta bajanada, no sé si era el collons de nadal, que ens posa melancòlics, o la pluja que ens fot de mala llet, però no hem fet massa gatzara no, i això que a la fila de corrons passàvem de 15! hem fet sessió d'spinning avui!

No sé si trobaré alguna foto, però m'agradaria veure'm enmerdat fins al coll!

ale! Feliç 2009, que arriba Dijous i preveu canvis!

1 comentari:

vice sport ha dit...

bufa nanu, aixo no es com donar tombs al llac eh tot i que pel que veig tu ets polivalent, tan bon punt et casques 24h non-stop o alguna pbp, com et poses a 200 pulsacions en un ciclocross d'aquests tan guapus que m'agradaria provar algun dia jejeje tremoleu xD (era un farol eh, que jo contra aquesta colla de massais/cabres bojes no hi tinc res a fer) Salut!