dimarts, 27 d’octubre del 2009

XIP GROC: SOLUCIÓ DEFINITIVA

.
Aquest any les marxes ciclosportives de la Federació han innovat en varis aspectes, els més tangibles han estat la central d'inscripcions http://www.bicinscripcions.com/ i el xip groc de championchip.

El cronometratge a les marxes és quelcom ja antic i comú, però mai haviem usat els xips grocs fins aquest any. El Groc és de propietat de l'esportista, té un codi fixe que quan s'entra a la base de dades de la central de cronometratge (o a bicinscripcions) l'esportista queda crrectament identificat. Serveixper ciclisme, curses atlètiques, triatlons i tot lo que estigui sota el paraigües de Championchip.

Hi ha per norma general 3 tipus de xip. El Groc és propietat de l'esportista, el Blanc va per fiança, i el Blau és d'un sol ús i només serveix per un sol dia. Tots 3 marquen igual a les estores encara que un ocellet m'ha dit que el groc et resta 30 segons i així sempre guanyes l'esprint friki per a fer el 65è (o més) de la marxa.


Tant championchip com albecam han estat les centrals de cronometratge que han col·laborat amb les marxes. Els ciclistes podien usar els seus xips de propietat o agafar el que els oferia la organització, generalment xips de fiança. De cara a l'any vinent la cosa es vol afiançar, o sigui que compreu el vostre xip i fora manies!

més info:

ale, compreu-vos un xip groc i oblideu els 10 euros de fiança i l'engorro, perquè probablement a les marxes de l'any vinent el xip sigui d'un sol ús.

salut i pedals!