dimecres, 15 de desembre del 2010

Per les Terres de l'Ebre

.
AMPOSTA... PIXAPÍ?



Lo d'Amposta l'endemà matí és del tipo divertit... el poble té dues entrades, amposta centre i amposta est (o oest, jo què sé)... pe`ro tot i saber-ho, els organitzadors no posen fletxes fins que no ets a dins del polígon on hi ha un circuit de cross on es fa la cursa... o sigui que per qui vé de fora pot ser de lo més normal estar-se mitja hora dant voltes com un tonto.
al final truques a algú i et dona indicacions, arribes al lloc de cursa i els hi casques lo de les fletxes, i els del poble et diuen que els pixapins se solen perdre quan baixen per l'ebre (clar... si reclamen 5a província deu sortir a compte ser provincià, oi?) indignat els hi casco dues de fresques just abans de anar a calentar: la primera és que a Tortosa (léase la capital) hi vam arribar a la primera (jijiji) la segona és que sempre i quan aquell poble (amposta) tingui menys dels 850 habitants que té el meu, llavors em podràn dir pixapí!
el mal humor se'm passa quan toco el circuit, guapo, molt guapo, avui ens divertirem.
cursa bastant ben feta, a ritme i amb falta d'un pèl de definició, hauria volgut estar més encertat però faig fallar a les dues darreres voltes. a pocs segons dels llocs on podria estar, acabo satisfet, la màquina comença a funcionar, em sento amb ganes.

TORTOSA, EL LLANTASSO DEL SIGLO



Lo que emprenya fer-te una roda nova i que et duri una carrera i mitja volta! són eurus eh joan??? i mira que la ilusio de cascar-me un cap de setmana semi-artesà amb dues curses tenia lo seu oi?
arribo tard, com sempre aquest any) quin fart de córrer i de no veure gairebé els circuits! temps just per calentar, probar la pista, plana però molt atractiva, i sortir a cop de pito. a la mitja volta, quan just pensava que no tenia sensacions (un dia més, recoi) un important cop a la roda de darrera em fa acabar la volta a peu.
a boxes els de vinarós em deixen una roda (que engranava raro amb el meu canvi) i sense poder fer res de bò decideixo fer últim de manera altiva i amb classe, o sigui, acabar la cursa.
per la tarda estàvem a Reus amb els amics, el nucli dur del ac77, ai, perdó, del cccamp, anant al barri del jaroteo aquell a fer unes tapes, fins a cul i ben tips a les 21h... i ara què fem??? si és que no es pot anar d'hora pels llocs. a dormir d'hora que l'endemà tocava Amposta.
somnis d'una nova temporada, encara que no hi ha la il·lusió de fa 3 anys, però ja veuràs com amb el nou any van venint nous reptes.

2 comentaris:

week ha dit...

Bona tarde Miquel,
soc l'organitzador de la cursa d'Amposta, primer que res demanar-te disculpes per la part que em toca pel tema de les fletxes.
Sincerament no vam posar indicacions per que creiem que no feien falta, ya que als reglaments de la cursa posava bastant clar que la cursa era al poligon de l'oriola, bastant ven indicat com a tal.
De totes formes en properes edicions procurarem millorar en tot el que haguem fallat.
respecte a lo de pixapins, no em puc fer responsable de les paraules dels altres, simplement demanarte disculpes.

Miquel Gubianas ha dit...

ei, si us plau, disculpes no, que jo també hi vaig fotre cullerada!

la cursa va estar genial, i el circuit de motocròs que teniu és un gran lloc, ample i suficientment dur com per no necessitar complicar-lo més amb tronquets i paridetes. per ser un primer any vaig sortir-ne molt content
va faltar pluja i fang oi?