dimarts, 21 de juny del 2011

SABADELL - RIPOLL

.
ANEM A BUSCAR EL COTXE que fotia tres dies que estava a Ripoll.


Aquesta era la ruta inicial
http://www.bikemap.net/route/1031947#lat=42.04203&lng=2.07916&zoom=12&type=1
lògicament la he canviat, no era forma de procedir, cascar-me 200km sortint de casa a les 9 del matí, amb la calda que fotia! tot i això he mantingut l'arribada a Prats de Lluçanès i l'anar a buscar Alpens i Borredà, per passar de St Jaume de Frontanyà a la Pobla de Lillet per la pista asfaltada que hi ha, una de les bèsties bèsties de veritat!

La resta ha estat anar combinant carreteres conegudes amb algun pas improvisat, com per exemple el trencar per Lluçà enlloc de la Santa Creu de Jotglar, de fet la zona Lluçanès-Moianès és genial per a la pràctica de la bicicleta, moltes carreteres, totes portant als mateixos llocs, i amb pujades trencades de com a molt 3km de llargada, un terreny ondulat en carretera estreta perfecte per a un vehicle com la bicicleta.

Aquí la ruta:
http://connect.garmin.com/activity/92587015

És curiós comprovar que la "Carretera de Prats" famosa, que té el Km zero a la Creu Alta de Sabadell (Francesc Layret) a Prats de Lluçanès és "Carretera de Sabadell".


En l'apartat de sensacions, ja podem afirmar que estic plenament recuperat. En aquesta sortida he notat per primer cop després de l'intermezzo cop de pedal, bon gir de cama, cop de ronyó i resistència continuada a un ritme mig-alt. He tancat la volta a gairebé 27 de mitja, anant sol i amb més de 3mil de desnivell en 170km, i fins i tot a La Merolla m'he permès el luxe d'apretar a fons. Les baixades i les tombades en curva encara s'han de pulir. Hi ha por i vaig cuadrat.

tornem a ser el que era.

i de passada, amb aquesta ruta, tanquem el cercle. Es pot sortir i arribar a Ripoll sense necessitat de tocar la nacional 152, amb dos recorreguts èpics, un per Garrotxa, Osona i Vallès Oriental, l'altre per Vallès Occidental, Bages, Berguedà i Ripollès, amb carreteres espectaculars i algun que altre camí rural.

De passada m'han vingut idees per a l'Etapa The Culito Extreme, que properament presentarem. Tan sols em falta estudiar el "camí de l'hora" a la zona de Manlleu per crear una etapa criminal com poques.

voluntaris?