dijous, 15 de novembre del 2012

CX SANT JOAN DESPÍ

.
fotos cortesia de francesc vernet, xavier noguera i jaume ibarz
per als albums de francesc vernet, tenim 4 enllaços:
fotos 1    fotos 2    fotos 3    fotos 4



CIRCUIT DE SANT JOAN DESPÍ

Exactament el mateix circuit que la cursa de fa dos anys, cosa que té mèrit, ja que en un parc com el de sant joan despí, o fas servir el tiralínees o no cuadres tanta corda de circuit en tan poc espai. Organització correcta i il·lusionada de nou, facilitat per aparcar el cotxe, puntualitat a les curses, marcatge de circuit perfecte i molt bona tria de les dificultats i obstacles, a Sant Joan Despí hom no podia prendre mal, cosa que en senyors  veterans, que el dilluns hem d'anar a cotitzar, s'agraeix.

lo que es trobava a faltar del circuit? fàcil, els 3 metres d'amplada reglamentaria, però el parc ciclista és lo que és (curves redundants incloses), i ara que el tenim al sac i ben lligat, ni mencionar l'antiga localització, al costat de la lera del Llobregat, que era un lloc genial per estovar-nos la musculatura.

a la cursa de veterans40, error gravíssim dels àrbitres al moment de donar sortida, potser s'hauria d'aplicar l'efectiu i internacional "PREPARADOS, LISTOS, YA!" per a que d'una vegada per totes la sortida sigui una sortida i no un "aterriza como puedas".

Si se'm pregunta per l'estat físic... la cosa ha millorat un pèl, però no gaire. Prego no fer cas de les bossetes que es veuen a la zona abdominal... són bultets del mono de curses, plecs que fa la roba... res més que això.

(Ullrich també feia panxeta, què carai).