dimarts, 2 de desembre del 2008

1ª TROBADA DEL AC77

Les calces i la samarra








Juanes fent de matón, i juanes amb la buti.



Els freaks de la pandilla... i la pandilla en plena reunió: Qui vol més butiiiiii????




El 23 de novembre es va celebrar la primera reunió mig en broma mig en serio del AC77. En realitat va ser una barbacoa, amb carnaca i tal, com a excusa per anar-nos coneixent.

Al final de la jornada, brieffing del Presi (amb el hammer Juanes de guardaespatlles, ver fotos) per explicar-nos com serà tot, presentar-nos la roba, els sponsors i els productes de ISOTOP, una nova marca de begudes esportives que s’ha enrollat de forma sublim amb el AC77.

L’AC77 és (o serà) un equip ciclista, el primer nascut en l’òrbita del cicloturisme, per tant, el primer equip cicloturista. D’acord que a part d’anar a marxes, que és lo que millor sabem fer, hi ha membres que es dediquen a competir. Ciclomaster o Ciclosport, Carretera, Mountain Bike, Ciclocròs, Triatlons, Duatlons i Curses Atlètiques són alguns dels terrenys dels membres d’un grup que de la seva heterodoxia en fa el seu més gran valor.

Una equipació conjunta, ja sigui en roba de ciclisme com en roba tècnica d’atletisme, un programa semi-estructurat de trobades, coincidint amb les cicloturistes més interessants, i un completíssim calendari de reunions, barbacoes i celebracions (en resum, frikades vàries que poden servir com a excusa per passar un dia al camp) formen part del programa d’activitats de tota aquesta colla d’apassionats per l’esport.

LA MAREA ROSA COMENÇA A COBRIR CATALUNYA