diumenge, 20 de maig del 2012

EN AQUEST PAÍS LA LUJA NO SAP PLOURE

.
LA MARXA TERRA DE L'AIGUA

Avui a les 8 del matí plovia.

amb vestimenta i preparació per a la pluja, com tants d'altres dies on pugem a la bicicleta, i sense l'agravant de la temperatura, ja que el termòmetre signava uns suaus 15 graus al peu del Montseny, estavem ben preparats.

Total, tampoc queien cagarros de punta, aquesta vegada.

Tot i això, la Terra de l'Aigua s'ha aplaçat una setmana. Tot i no haver-hi cap carretera que no podés ser transitada, els mossos no ho veien clar i els organitzadors, vetllant per la seguretat del ciclista, i tement possibles caigudes i entrebancs, han decidit aplaçar la prova.

la causa: l'Aigua.

Ens estem apollardant una miqueta, tot i això, avui no m'he mullat. diumenge pre-Barcelona-Perpinyà de relax muscular... (tampoc he fet allò per lo qual havia dedicat el diumenge al matí).


LA PEDALS DE CLIP
POSPOSADA AL 17 DE JUNY A CAUSA DE LA PLUJA

Amb seny i no sense preocupació, ja que hi havia unes 40 confirmacions d'assistència, amb ciclistes vinguts d'Aragó i les Illes, la pluja ha obligat a posposar la Pedals de Clip. Els motius, en aquest cas i donades les comprensibles circumstàncies (mullena i altres inclemències no aptes per a maquinaria antiga) queden més que entesos per part de qui signa aquesta nota de Blog.

la 2a trobada de bicicletes clàssiques Pedals de Clip , que al 2013 serà marxa de bicicletes clàssiques, La Pedals de Clip està propoguda per l'apassionat Carles Soler i seguida per tota una colla de lletraferits de les bicis vilanovins, entre el quals hi ha l'indomable Manolo Tusinu.

intentarem el diumenge 17 de juny ser allà, i treure la pols dels nostres ferragots.