diumenge, 9 de novembre del 2008

CICLOCROS A ST JOAN DESPÍ


No va haver-hi manera de pillar ni en Calzón ni en Tatché, ara, l'Estivi va ser pell!


Fotos gentilesa de l'ester, coach del mclaren.

QUIN FART DE BOTAR!

Avui hem fet la segona cursa (primera per a en Culito) de la Copa Catalana 2008-2009 a l'inigualable i desert escenari del costat del Llobregat, a Saint John of the Pine, ben a tocar de la b30. Ha estat una gran reunió de viciats del cross i molta gent nova, i és que això de fer l'indio es veu que enganxa.

S'han programat tres curses, sent la de master30 la tercera, acompanyats pels èlit i els sub-23, que anaven com motos, els "homes de veritat" hem fet una cursa a tota maneta, sense presoners, amb molts dels habituals dels darrers anys i alguns que ho provaven per primer cop.

Genial actuació de'n Jordi Tió, el Teixó de la Plana, tot i punxar, ha mostrat un ritme espectacular. Prou bé també per a en Conrad "Tarzan" Blasi, el de Manlleu ha perdut la virginitat on the dirt i es preveu que sigui dels habituals, igual que ja ho és de les marxes. Sobre els habituals consumats, entrada en joc de l'escuderia mclaren en plè, els fa-sol han fet com en culito i s'han perdut la de raimat. La nova ferrari (ghost) amb el fitxatge estrella de'n Franco i clàssics com en Navarro ha suplantat la identitat de la vella ferrari (esteve) que avui no hi eren per motius varis. Els sabadellencs hem fet lo que hem pogut. En pep tatché amb problemes de pneumàtics i en Culito amb problemes d'asma, esquena i articulacions (ens fotem vells) han acabat en el grup, prometent que hem de fer més deures entre setmana.

Victòria per a un titànic Dacosta, feia temps que un Master30 no em doblava, seguit de'n Miquel Bort, que va com un tiro, i de'n Benito que s'ha adaptat de nou al manillar corb. Tindrem un any entretingut amb aquests cracks. goig de veure'ls.

Un dorsal de color blanc és lo que separa els homes, dels nens. Veniu a Master 30, su vai a enterá!

El circuit... bé, prou bé, bueno, a part de curves molt tancades i que feien parar totalment la marxa, el millor del circuit ha estat fer-nos passar per la zona de bams, pràcticament no-ciclable, encara que no per això era menys dur (joc de paraules). Tenint en compte l'encert en els circuits dels 2 anys anteriors, aquest any hauràn decidit canviar l'estil, i poca velocitat hem pogut agafar. No pot ser tot, nois!

La cursa? bueno, això de fer 3 curses està bé si ho repartíssin millor. m'explico: A mí no em sap greu llevar-me a les 7 i no córrer fins a les 12, però si fan tres curses, que a la primera no hi hagin 6 ciclistes, i a la segona i tercera més gent que a la fila del paro. Think about it, que per algo hi sou.

a falta de xurrimangar fotos d'algun racó, avui no hi ha imatges.
i com sempre, el link recomanat: http://www.ciclocrosscatala.com/ del gran Ernesto Manyanes.

notícia de la setmana (al menys per a mí). es veu que aquest any no es fa el ciclocross ciutat de sabadell. no comment doncs, res per afegir a lo dit a la darrera entrada d'aquest blog, no fa falta comentar perquè se m'entengui el sentit. Sap greu que no es faci, ja no podrem lluitar per ser "campió d'australia"

2 comentaris:

Ester ha dit...

Bones,
Si vols xurrimangar algunes fotos per posar una mica de color al teu blogg, la fotògrafa oficial de l'escuderia mclaren (Fasol Team) et cedeix els drets d'imatge d'algunes fotos. Aquí tens l'enllaç: http://picasaweb.google.es/tibifree/SantJoanDespiCopaCatalanaCiclocross2008#

Ens veiem a Sant Boi!!!

Miquel Gubianas ha dit...

gràcies maca! estàs en tot!