divendres, 23 de gener del 2009

RESUM TEMPORADA CILOCRÒS 2008


Un any més, i ja en van tres, la meva primera afició de solter, el Ciclocròs, m'ha donat tres mesos llargs de satisfaccions, cansaments, fred, fang, pols i cridòria i riures. Què més es pot demanar? Doncs no gaire.

10 curses de les quals n'he fet 9. 1351 Km d'entrenaments, 24 sessions de rodillo i spinning, 4 simulacions de cursa i 9 dies de ruta de fondo. No massa però suficient per mantenir una forma guanyada durant tot l'any, a sobre de la carretera, i no estar dos mesos o més parat. El Ciclocròs és una solució que a més em permet no estar-me a casa, ara que no m'hi sé estar.

La temporada va començar una mica baix de xispa, que vaig agafar com vaig poder. De fet no vaig entrenar massa bé el cròs i vaig decidir anar a les curses a no preocupar-me per res, tot i això cada diumenge em rostia com habitualment, o sigui que de res serveix no esperar resultats, un va a tope fins que rebenta, que no es poco!

He disfrutat molt a les curses i és injust dir quina ha estat més o menys guapa. Sta Coloma de Farners, St Boi, Mataró i l'animalada del Velòdrom potser han sobressortit. Dels companys, destacar-ne de nou la meva admiració cap a tots, i la confirmació que a Master 30 som una banda, ben avinguts fins que toquen el pito de sortida!. Dóna gust anar a les curses sabent que hi tens la gent que hi tens.

Ara estic el 15 dies de descans, i a final de gener, com cada un dels darrers 3 anys, a acumular kilòmetres de cara a una temporada de carretera de 2009 on encara haig de marcar objectius, però que com cada any seràn, com a mínim, difícils d'aconseguir.


Poso la foto oficial del cròs 2008. i deixo el fang fins al proper octubre, espero que amb ganes. Gràcies per aguantar-me.

2 comentaris:

jose luis ha dit...

Bones Culito!!!
estas fet un crack i un incansble, ja que tens energia de bici fins a acabar, has deixat el pabello del ac77 al ciclocross moly alt, enhorabona!!
ara ens veiem a les curses i a les marxes, per cert el dia 1 de febrer hi ha una molt guapa al morell, estas convidat!!

Miquel Gubianas ha dit...

ummmm, el morell... a ver a ver...
tot depèn de com vagi la setmana, te cuen.

p.d. penjo foto oficial cross 2008