dimecres, 23 de setembre del 2009

XAVI NOVELL 34 anys... GAS A LA BURRA!!!

.

Potser tenia alguna foto amb ell, però he tobat aquesta foto, genial, especial, una de les ultimes que va penjar al seu blog.
La foto d'un autèntic guerrer Maasai atacant a 20 metres del pilot, arribant davant perquè a ell li agradava arribar davant, encara que mai se li notava aquest protagonisme del qual disfrutava amb la més sincera humilitat.

En Xavi era un del grans, un dels habituals, un Alfil amb la passió d'un Rei i la brega d'un Peó. Algú que si no pedalava et venia a veure, algú que es passava un diumenge matí tot plovent fent-te fotos a un ciclocròs, morint-se de ganes de pujar a la bici quan tu estaves fins als ous de tanta aigua i tant de fang. Algú que de les seves nenes en deia les hooligans, algú que a baixar dos pinyons en deia cardar-li fava.

En Novell era un mirall pels demés , i a la vegada s'enmirallava en ells.

En Xavi era qui rodava 20 minuts davant nostre a les Brevets, preferia rodar sol i patir a la BPB més que no pas esperar al grup de 6 o 7 que el seguia.

Parar no estava al seu llenguatge, la bicicleta només s'entén pedalant.

Per això pedalarem més encara, per en Novell, per en Seriola, pel Santi de Viladrau i pel Xavi Carme, ja que ells des d'allà dalt ens passaràn els bidons que faci falta per a que les nostres bicicletes no parin mai.

Fins sempre amic, dona'm una mica de roda i passa a darrera, que ja tiro jo fins a meta!

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)
Un ciclista de 34 anys va morir ahir en un accident de trànsit en què es van veure implicades dues furgonetes a la C-35, a l’altura de Llinars del Vallès.
Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra, l’accident va passar cap a les 18.15 hores d’ahir i el ciclista, Xavier N.A., veí de Sant Celoni, va ser evacuat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va morir. Els dos conductors de les furgonetes van resultar-ne il·lesos.
En la col·lisió van intervenir-hi cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de la Policia Local de Llinars del Vallès, serveis sanitaris i bombers.

7 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Una pena, una injusticia....descansi en pau...

LuisDo ha dit...

Salgo en bicicleta y siento un grado de solidaridad con todos y cada uno. Es durísimo pero hay algo que te hace volver.
La muerte de un ciclista no es sólo el título de una película, es el fin de una vida humana, de un universo , de pasiones, sufrimiento y ... en fin, Hasta siempre Xavi Novell.

sara novell ha dit...

Ostres, llegeixo i llegeixo i agraeixo profundament els comentaris. Sembla mentida oi? Descrius tan bé en Xavi... És estrany.
No puc dir gaires més coses que gràcies pel teu escrit, per tot el que estic llegint i veient.
No deixis de fer mai el que més t'agrada i persegueix dia a dia somnis. No deixis de pedalar...
Una abraçada.

Sara Novell i Auleda

Miquel Gubianas ha dit...

Hola Sara, m'has deixat sense paraules, les gràcies i els ànims te'ls voldria donar a tu, en el meu nom i el dels companys sabadellencs, de l'equip ac77 i de la comissió de cicloturisme que formo part.

Potser descric tan bé en Xavi perquè en moltes coses som semblants, no el recordo enfadat, per ell la bicicleta només era per divertir-se, era un animal i un ximple i alhora un professional.

No només perseguim somnis... els fem realitat, dia a dia i tot pedalant.

un petó ben dolç.

Oscar, Luis, un abrazo!

Pere Rossinyol ha dit...

En primer lloc donar el meu condol a la familia de tot cor.
seguidament escriure el que penso si no revento. molts direu quina fatalitat i jo dic i un ou si un dels conductors descerebrat no hagues provocat el accident ara no estariem lamentant la mort del nostre company com tants d'altres.
i a tots nosaltres no ens queda cap altre remei que continuar practicant l'esport que estimem i lluitar contra els que no ens respecten i que per la majoria som un destorb un obstacle a la carretera.
descansa en pau company.

hectorlynch ha dit...

Un escrit meravellós Gubi, no coneixia en Xavi Novell, tan sols de vista, però ara és com si el conegués. Com bé dius seguirem pedalant i cardant-li més fava a la burra quan les coses se'ns posin difícils.
El meu condol per tots els amics i familiars.

jesus melero ha dit...

El domingo mientras corria la Selenika, me entere de este fatal desenlace por una persona que lo conocia y que solo una semana antes habia podido disfrutar de su presencia, las casualidades de la vida hizo que cuando me dijo el nombre de Xavi Novell este se me quedara grabado. Al dia siguiente me meti en internet para enterarme bien de la noticia, y por desgracia para mi y para los que habeis tenido la suerte de conocerle he podido ver que se ha ido una gran persona que tenia muchas ganas de vida.
Solo pido para todos que su marcha y su paso por la vida no quede diluido,si no que su: fortaleza, valentia,simpatia y ganas de luchar se quede para siempre en nuestros corazones para que nos empuje a tirar hacia delante y nos haga cruzar todas las metas de nuestra vida.
Un abrazo muy fuerte para la familia y amigos, yo sin antes conocerlo ya lo hecho de menos.
SUERTEEEEEEEEEEEEEEEEEE