diumenge, 20 de desembre del 2009

BELLPUIG. TREIENT EL VENTRE DE PENA!

.
PER FÍ PER FÍIIIII!!!!!!

Una cursa com déu mana, un circuit per ofegar-se empaitant al de davant, un traçat on si et mates és perquè te l'has buscat, per rodar, girar, exhibir la tècnica, fer estratègies... i fins i tot per petar el canvi amb una reblada que ja veurem com acaba... demà me'n vaig al meu mecànic de capçalera a veure quina filigrana em fa a la patilla del canvi... un ciri a la verge de la salut com a mínim, no fós cas que ara que estic començant a pillar el tò no pugui anar a Santa Coloma.

Doncs lo dit, Bellpuig ha estat molt interessant, una autèntica sorpresa trobar-me amb unes instal·lacions genials, un terra en bon estat, encara que gelat, i una temperatura ambient que baixava còmodament dels zero graus. per tant si era negativa vol dir que fotia fred.

fred del bò amb un sol de collons i una mica d'aire que s'ha girat cap a les onze del matí i ha augmentat més encara la sensació tèrmica. ens hem posat ben juntets per calentar sobre els corrons mentre feien la primera de les dues curses. Sí, dues curses ja que amb els pocs que érem millor fer-ne dues, reunint gent.

La cursa dels homes del dorsal blanc a les 12, junt amb juniors, sub23 i èlits. Sortida en pilot i primera volta agrupats, encara que lo de sempre, un parell d'inexactituts en transicions m'han fet perdre pedalada. Em quedo amb el Franco i en Pacios, lluitant amb ells, senyal que no vaig tant malament no? i per culpa de dues inexactituts i el ritme constant de'n Toni perdo els 10m que li duia d'avantatge primer, i em treu els 10m després. Remuntant a un èlit que em dobla torno a agafar-li roda, i llavors quan em disposava a pillar-lo en un darrer esforç... reblo el canvi i apa! a córrer cap a boxes, on m'han deixat una bici que m'ha servit per acabar la cursa. Mil gràcies!

total, que èpica no n'hi ha faltat, corrent a ritme dels bons, falta un puntet tan sols, fent estratègia, amb culot curt tot i el fredot que fotia, trencant la bici i acabant amb orgull. què collons! Diumenge rodó, que ja anava sent hora de disfrutar el cross enlloc de patir-lo.

4 comentaris:

Ernesto ha dit...

Prou bé, no? La participació ha baixat degut a la cursa de València i al fred que feia (a Bellpuig hi éreu a uns -6ºC). Jo no hi he anat pel fred, no volia tenir la nena amb glaçonets al nas :-)
Ens veiem a Sta Coloma, que allà fan una foguera, jeje

Pep Tatché ha dit...

Aquesta arremengada de canvi em sona!!! jo en tinc una de igual i de fa només 4 dies.. ja ja ja! Es veu que n'hi ha una passa!!

Res que no es pugui arreglar amb un bon mall de forja!!

Bluesbiker ha dit...

Miquel,
t' he enviat la foto d'Irati al compte de correu que surt al teu perfil.
per cert, on hi ha fotos de la cursa de Bellpuig?

Ernesto, vem còrrer a +6ºC, el circuit és a una fondalada orientada cap al Sud... m' ho va marcar el termòmetre del compta km de la bici, i el del cotxe...

dissabte si vaig sortir per Montserrat a -6ºC...

Ernesto ha dit...

vaja, però si feia caloreta i tot!

Per aquest cap de setmana enrecordeu-vos de portar la roba de bus :-))