dimecres, 6 de gener del 2010

SANT JULIA DE VILATORTA. TRACA FINAL

.
aqui es veu la pedrota torracollons
fí de festa amb els Homes.
Imatges cortesia de la Mariona, bloguera de pro i gran apassionada de tot lo que sigui moure's sense motor, córrer, nedar, pedalar... i del Francesc Vernet, que s'ha passat tota la temporada fent cents de fotos, reduïnt-les i penjant-les a http://www.solociclocross.com/, en una tasca de documentació que tots li hauríem d'estar agraïts.
.
I tot lo bò, quan es torna bò, sembla poc i s'acaba. La traca final de tres de tres encerts, bellpuig, Santa Coloma, i St Julià de Vilatorta, es va acabar amb un cross inèdit colocat en una zona perfecta, al voltant del pabelló municipal de la vila osonenca coneguda, entre altres coses, pels seus restaurants.
.
Feia dies que ho prometien, que s'ho havien currat molt, i la veritat és que tan sols arribar es notava que aquell era un muntatge digne de Campionat de Catalunya (sense desmerèixer Farners, al nivell). Amb un traçat que no li faltava res a no ser que fós una mica més de llargada, amb els obstacles justos, posats de forma variada i sense resultar ni avorrits, ni pesats, ni abominables. Ciclable al 95%, amb traçades previsibles, bones entrades i escapatòries a les paelles, cap frenada a zero sense una sortida ràpida, cap trampa per conills (bueno, uns rocs a sota l'ermita) i una pujada amb bici a coll, per un marge d'aquells de cremar rostolls, que déu n'hi dó. Total, una feina la mar de treballada que es notava en un "empaque" important que ho és més si coneixes els qui ho han fet, nous en això del cross des de l'any passat.
.
l'any que vé, si no sona la flauta, 12 curses, 4 a Bellpuig, 4 a Farners i 4 a Vilatorta... encara que algun ocellet ja ens ha comunicat que s'està treballant de cara al 2010... sona bé, hi ha ganes i qué collons... l'Oreal, que yo lo valgo!
.
LA CURSA DEL HOMES
Com habitualment, sortiem al minut del jovent i donada la corda del circuit els primers èlits ens van doblar a 3 o 4 voltes d'acabar. Espectacular veure traçar en Carni i l'Isma per les curves de prat de la zona de sortida. Sortida a bloc i corrua de gent que apenes passàvem pel circuit, tot i que era ample. tota la primera volta enganxat darrera d'un minardi que tancava curva rera curva i impedia l'avançament a les rectes, fins a poc després de començar la segona volta, quan fins i tot em va dir en plena recta "eh, que no hi cabrem els dos"... total, que un cop el vaig passar (estalviant-me el colze, que no és el meu estil, simplement vaig esperar que es fongués com la mantega) vaig haver d'anar a per les rodes bones, que en aquella cursa éren en tatché, en sergi lópez i companyia.
.
volta rera volta remuntant em vaig anar trobant bé, després els cronos per volta he vist que baixavem en pocs segons, i amb una penúltima volta d'escàndol vaig remuntar un darrer home i colocar-me en 9 final de cursa, molt bones sensacions i cop de ronyó, control del cardio (raro en mí, millor dit control de bufera) i fondo de sobres per dues voltes més. El minardi, igual que en altres curses, desaparegut, o sigui que nar fent nosa al principi per acabar a mig gas? millor no tantes manies.
.
Total... molt bones sensacions en aquesta 6a cursa, lo que seria mitja temporada d'anys anteriors, que em confirma que la meva progressió sol ser sempre a aquesta altura de campionat. a veure si l'any vinent entreno més d'entrada!
.
Al final, 12è classificat, com sempre de menys a més, però cap problema, l'any vinent m'ho preparo amb més ganes, que hi haurà més curses, com a mínim dotze jejejejej

1 comentari:

Unknown ha dit...

EI GUBI OI TANT, QUANT MES CURSES MES ENTRENOS,,PERÒ NO ET PASSIS QUE LA TEMPORADA ES LLARGA.
GASSS A LA BURRA
popriu.blogspot.com