dimarts, 6 de novembre del 2012

CICLOCRÒS DE GIRONA

COMENCEM LA TEMPORADA

fotos cortesia de Francesc Vernet (si cliqueu l'enllaç amb sort es veuràn totes les fotos del dia)

bona cara a les primeres voltes
depurada tècnica en pendent pronunciada
CIRCUIT DE GIRONA

Nova temporada i nova localització, Girona en dissabte (gran putada posar curses en dissabte, si hom treballa els dissabtes). en un circuit preciós al voltant del pabelló de Fontajau. bones zones de gespa amb un curveig potser massa feixuc i una baixada de partir-se el coll que si t'ho prenies amb filosofia la feies a peu i no perdies pas tant de tròs.

les curses, inclosa la de promoció (gran jugada això de fer venir la canalla, a veure si cualla) a la seva hora, puntualitat i bones maneres en tots els aspectes organitzatius, cosa que demostra que és ben fàcil muntar una cursa de ciclocròs, i a l'hivern és més bonic això que no pas un muntarbaic o una cursa de polígon industrial.

Empenyem-ho ara entre tots, ara que ha revifat, i no tornem a fotre tonteries, el ciclocròs demostra cursa rera cursa que no és ni residual ni inferior a cap altra demostració ciclista que hom pugui organitzar o participar.

I LA FORMA?
Quina forma? com deia aquell: ¡redondo también es una forma!
no anem bé, i hem començat amb mal peu, o millor dit, mala forma, afegint un toc d'ineptitud... o sigui que ens ho prendrem amb tò festiu i participatiu, que si el còs no acompanya millor no forçar-lo... bueno, forçar-lo sí, 45 minuts a tope no et fot, però sense pretensions, un altre any serà.

I LES OPINIONS?
doncs vist lo vist, que després de 3 anys sense poder demostrar que hi havia vida a Mart, tinguem 9 curses i a la primera hi hagi 100 inscrits, tot es redueix a una frase: la gent lo que vol són curses, i la gent lo que ha fet ha estat anar a les curses...

...ara que hi ha curses, clar. per tant, i per respecte a la gent, des d'aquest blog tant actiu en lo referent a l'opinió i desmesura verbal (totalment personal i tendenciosa, ja sabeu) hem cregut oportú evitar qualsevol comentari, opinió o crítica, i això que d'aquests aspectes n'anàvem ben plens.

per respecte als companys corredors deixarem la corrosió de banda i tornarem a fer crònica de cada cursa, ja que de nou, les curses mereixen una especial atenció.