dimarts, 21 d’abril del 2009

MARXA DE CERVERA. Pedalant amb lo que no sona!

.
Diumenge post-easter amb un fart d'entrenar de collons, tres setmanes que portava en Culito sense apenes tocar la bici, que si viajesito a Irlanda, que si fotre més hores que un rellotge, ah! i la pluja, la punyetera pluja que em va estroncar una setmana santa on tenia previst pedalar molt (a falta de poder fer altres coses més "indoor", oiKmentens?).

Total, que em presento a Cervera més xulo que un Ocho per a fer una de les marxes que millor paisatge ténen (i menys cotxes de cara). Amb tota la feina feta, la organització de Josep Guardia y sus muchachos en la línia habitual, correcció i puntualitat, un bon pabelló per donar serveis i un marcatge de carreteres clar i simple. En definitiva, una cursa situada en l'estàndar alt.

La cursa tenia un nou principi de recorregut que ens evitava pujar l'avorrida Panadella (llàstima perquè els dos darrers anys havia passat pel famós merendero en cap de cursa!). Total, que hem anat a buscar la carretera de Sta Coloma de Queralt per un lloc que es diu Talavera. després, tot compactat, a buscar Rubió, on s'ha triat el grà de la palla. i ben juntets i esperant lo fort, cap a Calaf. Sortir de Calaf i en fila, però fila estiradíssima, molt ràpid, fins al peu de Pinós, "il muro".

Ho haveu vist!!!! La mare que ho va parir!!!!! espectacular Pinós de nou, port que he fet pels dos costats, de dia, i de nit (BPB2008). Ja d'entrada em sento tocat, potser el fet d'arribar a peu de port a 34 de mitja, jejeje! i em deixo dels 20 de davant. Tot i això aconsegueixo pujar sense patir massa i corono amb en Germán de Tona i de'n Jordi Tardiu, que passa crisi i es recupera perfectament per sort del AC77; tots prop de'n Tarzan Blasi i uns 4 o 5 més. A la baixada, cap al Miracle, ens agrupem uns 7, pillem al Tarzán, a en Francesc de St Celoni i al Dani Gonzalez (vaya trio) i anem rodant cap a l'arribada.

Bona rodada en grup, amb vàries pujades de poca volada però que són difícils, vaig enrampat desde pinós (falta d'entreno) i apenes puc passar al relleu. En francesc es passa molts ratos tibant-me per a que no perdi el grup, i a 5km de l'arribada ja no puc pedalar més a causa del dolor i deicideixo arribar despenjat. Al final, 28è a 5 minuts dels primers i a dos del meu grup. No em puc queixar, hem estat molt valents i podem celebrar-ho.

classificació: http://www.pccervera.org/MARXA%202009/resultats-marxa-llarga.pdf


En un altre ordre de coses, èxit rotund de l'expedició AC77 a les terres on el ciclisme és cultura. Amstel Gold Race, amb conquista prèvia de la Redoute, per part de la nostra gent més marxosa. Links a can Jordi Rubio, per exemple.

3 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Antoniooo!!! Ens veiem diumenge a Rocafort no? He vist bicinscripcions...i la marea sembla que puja, jijijijjj...
Grande Amstel, grande Cervera, grande cicloturisme!!!

Miquel Gubianas ha dit...

El Tardiuot ja està en forma, quina gran marxa que va fer!

Nus hem de carregar el famós tridente no?
on foto maranya, al teu blog?

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

La maranya diumenge, res de blogs.