divendres, 29 d’agost del 2008

24h RIDING ALL NIGHT LONG PER BANYOLES.

Tenim repercussió a altres blogs:
UN NOU REPTE PER ACABAR LA TEMPORADA. 5 i 6 SETEMBRE. LLAC DE BANYOLES

Una temporada com aquesta 2008 no es podia acabar amb les marxes de setembre i prou. De fet, el no haver fet curses en gairebé tot el juliol i l’agost m’han fet retornar les ganes. Em vaig enterar d’una bacallanada que preparaven uns triatletes, a Banyoles, el mateix dia que el famós Triatló. Una iniciativa de’n Santi Pons de Berga, un Ironman que està preparant el Doble de Neulengbach. Us passo el link i algo d’info de l’home:
http://santineulengbach.blogspot.com/

Total, que aquesta serà la idea:
24 hores fotent voltes al Tontòdrom de Banyoles (circuit al voltant del llac, tondtòdron perquè no és més que anar fent voltes com un tonto, dic!) que calculant amb optimisme ens poden dur a fer 600Km amb seguretat, i algo més de propina.
La sortida la farem el divendres 5 de setembre a les 21h, amb un cotxe que ens acompanyarà de nit. El ritme a seguir serà de Brevet llarga, o sigui, intentar superar els 26km/h de mitja per així anar assegurant tant marxa, com resistència com parades.
Hi haurà un fet que ens farà deixar de ser com mules en una sínia durant un parell d'hores: El triatló de Banyoles tallarà la carretera circumdant al llac, amb lo que tenim dues opcions, parar o buscar alternativa... crec que la primera opció, més sensata, no és gaire desitjada per part de l'expedició, o sigui que sortirem a fangar cap a Esponellà o cap on sigui.
Probablement se'ns uniràn amics, triatletes i demés companys durant el dia. Tot el que vulgui acompanyar-nos, sense fotre pals, eh? serà molt benvingut.
Ah! i avís per navegants i fondistes, això no és un grup tancat, si voleu ajuntar-vos a aquest Repte només fa falta que us animeu.

Aquest és el link de l’anunci de la bacallanada, al blog de’n Pons:
http://santineulengbach.blogspot.com/2008/08/party-goes-on.html


Aquest és el circuit "A", Banyoles Lake Tontodrome. 6,6Km i uns 90m de desnivell:


Aquest és el circuit alternatiu per a quan ens tallin la Main Road pel triatló, una passejada de 30Km per la comarca:



Bastants bloggers se n’han fet ressò als respectius blogs, a veure aquests ciclistes, randonneurs i demés bestiar, asidus al culitoweb, si se us escolta, crec sincerament que els triatletes i els ciclistes estem vivint una mica d'esquena els uns dels altres i una bacallanada com aquestes pot servir per compartir estona i asfalt. Vosaltres mateixos.

Tot i això, estem segurs que el resò fort vindrà, com sempre, a posteriori. Estigueu atents al asunto.

4 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

Gubi, truca´m, 677664811,urgent, no tinc el teu mobil!fins ara crack

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Hola capità!
No ho tinc dins dels meus plans, però no ho descarto sabent que hi ets. El que escrius al final no és cap mentida. Nosaltres tenim en PacMan també.
De totes maneres, t'espero al meu cumple com a darrera bacallanada de l'any.
Per cert, vota tu tb!

Mariona ha dit...

Gubi, això com tu dius és una bacallanada. Però de bestieses n'has fet moltes, ja no ve d'una! jeje... Ens veiem pel tontòdrom el dia 6! Apali salut!!!!! :-)

Miquel Gubianas ha dit...

santi: hola crack, ja he sentit el programa de radio!

jordi: votat i vist, a veure si veniu ni que sigui dissabte al matí a fer quatre voltes, encara que si us pica això de rodar de nit, segur que no ho heu fet mai!

mariona: i les que vindràn! tu entrena fent matagalls sota la boira, que no et quedes pas curta! un dia t'explicaré la travessa que vaig fer del matagalls amb la bici de cross carregada a l'esquena per entrenar!