diumenge, 24 d’agost del 2008

SORTIDES VIGATANES 3, i BERGADANES 1


Bueno, per lo vist el no sortir de curses durant gran part de juliol i agost no m'ha privat d'anar fent cosetes. Aquest darrer cap de setmana de semi-parón vacacional ha estat prolífic, tal i com diu en Tió, hem fet una bona posta apunt per les marxes! Ell sí que ha fet una bona posta a punt, el paio! no tindrà xispa però quan posa la locomotora no hi ha qui li aguanti la roda! ni Tarzán Blasi ni polles en vinagre, aquest elemento porta els deures fets!

Total, que dijous al matí sortim de Vic per pujar a Vallter2000, amb els de la ucVic, clar, Jordi Tió, Marc Clapés, en Córdoba (miguelito! ehta noshe no he pichao!) i el Cristian, un nou fitxatge taradellenc. Pujada a Vallter apoteòsica, treient el Tió de roda al principi però havent-lo d'aguantar al final, fotos de duo i trio, i baixada cap a Vic, per la general, a relleus, però relleus a ritme de marxa! 160Km i 29 i mig de mitja.


Dissabte quedo amb l'inefable Santi Pons per conèixe'ns, rodar i anar fent ambient de cara al 24h All Night Long. Quedem a Prats, però al final pujo a Berga. Baixada a Navàs, rodada per una general tranquila, ara que han fet el doble carril, i pujada a Avià per anar fent boca.

Em va semblar creuar-me amb el Xavi Noguera per Avià, pot ser? maillot megre amb un "7" inmens al pit?

Bueno, us passo fotos d'aquest triatleta que ja és a la llista de GentBenParida

Diumenge, set trenta del matí a Vic altre cop per a la cuarta o cinquena sortida amb una Penya que si no és la més ràpida de Catalunya poc li falta. 29 de mitja altra vegada per pujar a st Jaume de Frontanyà i tornar a baixar a saco, però a saco, via Lluçanès i St Bartomeu. T'hi cagues! 120Km més sense cuartel, amb una pàjara de principi que se m'ha curat a base de cigrons i botifarra allà al restaurant. Mentre escric aquestes línies els cigrons van sortint un a un, els he engolit en estat sòlid i ara són en estat gasós, curiosa reacció química!

Gent del Vic! torno a Sabadell aquesta setmana, ja ens trobarem i tal, però sé que tinc una bona colla per aquí dalt!

Per cert, a la foto del Vallter 2000 se'm nota panxeta? osti, quines vacances! si us mireu la de Frontanyà ja no es veu! o serà que el rosa engreixa?

Bueno, s'acaben les entrades xorres, a partir de la setmana que vé Final de Temporada amb un parell de... marxes i una bacallanada!

2 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

salut kamarada.
jejejej... ja veig que ja coneixes en Santi , a disfrutar doncs per banyoles , molta sort , us ho pasareu teta.

JO al turó de l'home,ja que ès festa major al poble i ès de les coses en que sempre participo ,però la 1era el drinking.
jo estaré allà ... no ser si fent butifarres " de resaka " ho patint pujan't " amb resaka" com cada any.

molta salut i ens veïem crack

Xavi ha dit...

Eiii fera.
Doncs si que devia ser jo amb qui et vas creuar si... però no m'en vaig adonar... el proper dia que treguis el nas per aqui dalt no dubtis en fer un truc.